De restaurantformules

Als aanvulling op uw bezoek aan La Coupole bieden wij u verschillende restaurantformules aan. Wilt u een lichte maaltijd in onze cafetaria eten of geeft u de voorkeur aan onze goede restaurantmaaltijden vanaf € 20,50? Er is een formule voor ieders smaak!

Onze cafetaria

In onze cafetaria zijn verfrissingen, warme dranken, broodjes of warme snacks verkrijgbaar.


Koffie bij de ontvangst of tijdens de pauze

  • Koffie, warme chocolademelk of thee
  • Sinaasappelsap
  • 3 mini-gebakjes

Tarief: € 4,90 per persoon


Menu "uit het vuistje"
Frisse sandwich (tonijn - tomaten / kip - groenten met kerry / ham-emmentaler / emmentaler-geitenkaas) + appeltaart of een ijsje + Drankje (frisdrank, vruchtensappen of water)

 

Tarief: € 6,70 per persoon


Koffie pause
Een warme drank (koffie, thee of warme chocolade)
Een stuk appeltaart

Tarief: € 4,20 per persoon

Onze beste restaurantformules

Als aanvulling op een bezoek aan La Coupole bieden wij verschillende menu’s aan die geserveerd worden in de restaurants in de omgeving van de site (minder dan 10 minuten), strict geselecteerd vanwege klantvriendelijkheid en voorgestelde menu’s.

Formules "La Coupole + lunch in de omgeving"

in een van onze partner restaurants

Stel uw dag samen uit drie opties :

  • 3D-voorstelling Planetarium + lunch - Tarief : 27,00€/persoon
  • Bezoek aan het Historisch Centrum + lunch - Tarief : 29,00€/persoon
  • Bezoek aan het Historisch Centrum + 3D-voorstelling Planetarium + lunch Tarief : 35,50€/persoon

Menu : 3 gerechten en drankjes

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Dranken inbegrepen: ½ l. water + ¼ l. wijn* + 1 koffie. Extra kir*: 3€. Extra kaas: 3€.
Een unieke keuze uit 5 menu’s, samenstelling van het menu moet voor de hele groep hetzelfde zijn.

 

Kinder menu (-12 jaar) : 8,60€
Hamburger of gegrilde ham met friet + ijsje + frisdrank

 

*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Consumeer met mate.

Menu n°1

Menu n°2

Menu n°3

(Onthaalcapaciteit: 180)

 

Bruschetta met "Maroilles"

of Gemengde salade

of Visterrine

*****

Gevogeltefilet en saus met "Vieux Lille"

of Varkensragout met vleesjus

of Koolvisfilet met wittewijnsaus

*****

Dessert met rode vruchten

of Amandine perentaart

of Bladerdeeg met appelen en vanille-ijs

 

 

 

(Onthaalcapaciteit: 110)

 

Salade met gerookte zalm

of bordje met voorgerechten

of Toasts met Maroilleskaas

*****

Zalmmoot, garnaalsaus

of Rundsvlees met bier

of Kip met dragon

*****

appeltaart met een bol vanille-ijs

of Abrikozentaart

of "Crème brûlée" met cichorei

 

 

 

(Onthaalcapaciteit: 80)

 

Stokbroodje van Picardie

of Zalm gemarineerd met dille, slaatje

of Salade met warme geitenkaas

*****

Vlaamse stoverij

of Varkensvlees op provençaalse wijze

of Gebraden kip

*****

Charlotte met frambozen, met sausje

of Perentaart

of "Crème caramel"

 

 

Menu n°4

Menu n°5

(Onthaalcapaciteit: 150)

 

Witloofvelouté met Spek

of Visterrine met zure saus

of Quiche met peren

*****

Gevogelteragout op traditionele wijze

of Zalmmoot op "Audomarois" wijze

of Rundvlees op vlaamse wijze, tagliatelle

*****

Appeltaart

of Geglaceerde noga

of Fruitsla

 

 

 

 

(Onthaalcapaciteit: 100)


Stokbroodje van Picardie

of Maroilles-taart op een bedje van mesclun salade

of Salade met kippenlevertjes in frambozenazijn

*****

Vlaamse karbonade

of Varkenshaas in jagerssaus

of Geroosterde kippenbout in "Maroilles" saus

*****

"Chti tiramisu"

of Normandische taart met "crème anglaise"

of Chocolademousse met geraspte witte chocolade

 

 

Imprimer De restaurantformules

Info horaires