Programmering buiten de schoolvakanties

  

Space Next

VOOR ALLE SOORTEN PUBLIEK - 3D

Commentaar in het Frans en Engels

Space exploration, our greatest adventure, is having a big impact on our lives. It is helping us to discover a universe of unimaginable scale and beauty and it is reaching down into our world and influencing the way we live.

Bekijk de trailer

 

De vleugels van een droom

VOOR ALLE SOORTEN PUBLIEK - 3D

Commentaar in het Frans, Engels en Nederlands

Heb je wel eens gedroomd dat je kon vliegen? Ontdek de mysteries van de vlucht met Leonardo da Vinci, de gebroeders Montgolfier, de gebroeders Wright en andere uitvinders. Beleef het avontuur en ontdek hoe deze enorme en uitdagende droom, waarnaar de mensheid sinds het begin van haar geschiedenis heeft gestreefd, uitgekomen is.

Bekijk de trailer

 

De ruimte in het alledaagse

VOOR ALLE SOORTEN PUBLIEK - 3D

Commentar in het Frans en Engels

To Space and Back neemt ons mee op een ongelooflijke reis in het heelal, tot aan onze eigen planeet. Deze film toont het buitengewone verhaal van de vindingrijkheid van de mens en van de ongelooflijke techniek. Hierbij krijgt u een beschrijving van hoe de technologie, die ons doorheen de ruimte bracht, de weg opende voor apparaten en applicaties die we nu dagelijks gebruiken.

Bekijk de trailer

 

Dynamic Earth

VOOR ALLE SOORTEN PUBLIEK - 3D

Commentaar in het Frans en Engels

Een verbazingwekkende fim die de werking van het wereldklimaat onderzoekt, dankzij buitegewone computersimulaties! Volg de sporen van de zonne energie; in het atmosfeer, onder de oceanen en in de biosfeer daar waar van ons klimaat gevormd is. Duik in het hart van een enorme orkaan, wordt geconfronteerd met haaien en gigantische walvissen en vlieg over uitbartende vulkanen!

Bekijk de trailer

 

Rechtstreekse Voorstellingen

VOOR ALLE SOORTEN PUBLIEK - 3D

Commentar in het Frans

De presentator van het Planetarium neemt u mee naar ons zonnestelsel en zijn planeten en dat 3 dimensionaal.

Deze voorstelling wordt alleen in het Frans getoond.

 

Elke voorstelling begint met een reis door de ruimte (15min) gecommentarieerd door een van onze presentatoren en daarna gevolgd door een door u uitgekozen film (35 min)


Een Planetarium ticket geeft toegang tot een enkele sessie in het Planetarium. Uw ticket kunt u ter plaatse kopen, zonder voorbehoud.


Opgelet: de vertoningen beginnen stipt op tijd, gelieve u dus op voorhand naar de site te begeven!

Imprimer Programmering buiten de schoolvakanties

Info horaires

Opgelet! De 3D Planetarium-sessie van 12.15 uur op 1 april is voltooid. Bedankt voor uw begrip.