Groep volwassenen / Personeelsverenigingen

La Coupole heeft verschillende aanbiedingen voor groepen: individuele bezoeken, restaurantformules, pasklare themadagen, proeverijen… Een scala aan aanbiedingen is beschikbaar om uw ideale bezoek samen te stellen. Neem contact op met ons zodat we samen uw programma kunnen opstellen.

Voor ieders smaak!

Meer dan 16 menu’s of formules worden aangeboden in de beste restaurants of eethuisjes in de omgeving van La Coupole. Heeft u liever een menu "uit het vuistje"? In onze cafetaria vindt u lichte en snelle formules.

Leer Nord–Pas-de-Calais kennen!

Naast uw bezoek aan La Coupole, kunt u met "pasklare" dagen de andere rijkdommen van de regio Nord–Pas-de-Calais leren kennen. Het groene toerisme, het industriële toerisme en natuurlijk het "toerisme van de herinnering" komen hier aan de orde. U kunt per post aanvullende informatie krijgen over onze aanbiedingen.


Als u een brochure of informatie wilt ontvangen of een reservering wilt maken:
Tel: : + 33 (0)3 21 93 07 07
Fax: + 33 (0)3 21 39 21 45
E-mail:reservation@lacoupole.com

Wij staan tot uw beschikking om elk plan voor een of meer dagen uit te werken met inbegrip van bezoeken en maaltijden (offerte op aanvraag). Aantrekkelijke voordelen: gemakkelijk reserveren (slechts een aanspreekpunt), een rijk en gevarieerd aanbod en hoogwaardige prestaties.

Imprimer Groep volwassenen / Personeelsverenigingen

Contact

Musée BunkerLa Coupole
Centre d'Histoire et Planétarium 3D
Rue André Clabaux

CS 40284
62570 Wizernes
France
Tél.: +33 (0)321 12 27 27

lacoupole@lacoupole.com

Groep Brochures

Groep brochure 2018

Info horaires