De restaurantformules

Naast uw bezoek aan La Coupole, bieden wij verschillende menu's geserveerd in restaurants in de omgeving van het museum (minder dan 10 minuten). Deze zijn zorgvuldig geselecteerd voor de kwaliteit van hun hostingdiensten en de voorgestelde menu's.

Onze cafetaria

In onze cafetaria zijn verfrissingen, warme dranken, broodjes of warme snacks verkrijgbaar.


Koffie bij de ontvangst of tijdens de pauze

  • Koffie, warme chocolademelk of thee
  • Sinaasappelsap
  • 3 mini-gebakjes

Tarief: € 4,90 per persoon


Menu "uit het vuistje"
Frisse sandwich (tonijn - tomaten / kip - groenten met kerry / ham-emmentaler / emmentaler-geitenkaas) + appeltaart of een ijsje + Drankje (frisdrank, vruchtensappen of water)

 

Tarief: € 6,90 per persoon


Koffie pause
Een warme drank (koffie, thee of warme chocolade)
Een stuk slagroomtaart

Tarief: € 4,20 per persoon

 

Onze beste restaurantformules

Als aanvulling op een bezoek aan La Coupole bieden wij verschillende menu’s aan die geserveerd worden in de restaurants in de omgeving van de site (minder dan 10 minuten), strict geselecteerd vanwege klantvriendelijkheid en voorgestelde menu’s.

Formules "La Coupole + lunch in de omgeving" in een van onze partner restaurants

Stel uw dag samen uit drie opties:

  • 3D-voorstelling Planetarium + lunch - Tarief: € 27,00/persoon
  • Bezoek aan het Historisch Centrum + lunch - Tarief: € 29,00/persoon
  • Bezoek aan het Historisch Centrum + 3D-voorstelling Planetarium + lunch Tarief: € 35,50/persoon

Menu : 3 gerechten en drankjes

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Dranken inbegrepen: ½ l. water + ¼ l. wijn* + 1 koffie. Extra kir*: € 3,00. Extra glas wijn*: € 3,00. Extra kaas: € 3,00.

Een unieke keuze uit 5 menu’s, samenstelling van het menu moet voor de hele groep hetzelfde zijn.

 

Kinder menu (-12 jaar): € 8,60
Hamburger of gegrilde ham met friet + ijsje + frisdrank

 

*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Consumeer met mate.

 

Menu nr 1

Menu nr 2

Menu nr 3

 

(Onthaalcapaciteit: 200)

 

Crème van bloemkool uit St. Omer, krokant gerookte haring en croutons met boter

of Boerenpaté, rauwkost van het Marais en geroosterd brood

or Rauwkostsalade van het Marais, verkruimeld hard gekookt ei en mayonaise

 

*****

Gegrilde kipfilet à la plancha, mille-feuille van aardappelen met Maroilles en wortelmousseline

of Gebraden kabeljauwfilet met basilicum, zoete aardappelpuree, groenten van het seizoen, romige risotto en saus met anijszaad

of Risotto met groenten uit de polders, Parmezaanse kaas

 

*****

Baba met Houlle jenever, slagroom met cichorei en gebakken appel met cassonade

of Nagerecht witte chocolade en speculoos, perencoulis

 

 

 

(Onthaalcapaciteit: 110)

 

Salade met gerookte zalm

of Bordje met voorgerechten

or Toasts met Maroilleskaas

 

*****

Zalmmoot, garnaalsaus

of Rundvlees met bier

of Kip met dragon

 

*****

Appeltaart met een bol vanille-ijs

of "Ile Flottante"

of "Crème brûlée" met cichorei

 

 

 

 

(Onthaalcapaciteit: 80)

 

Stokbroodje van Picardië

of Zalm gemarineerd met dille, slaatje

of Salade met warme geitenkaas

 

*****

Vlaamse stoverij

of Varkensvlees op Provençaalse wijze

of Gebraden kip

 

*****

Charlotte met frambozen, met sausje

of Perentaart en amandel

of "Crème caramel"

 

 

Menu nr 4

 

(Onthaalcapaciteit: 100)

 

Stokbroodje van Picardië

of Maroilles-taart op een bedje van mesclun salade

of Terrine met witlof

 

*****

Vlaamse karbonade

of Varkenshaasje in jagerssaus

of Geroosterde de kippenbout in "Maroilles" saus

 

*****

Tiramisu met speculaas, kruidkoek en bier

of Taart

of Chocolademousse

 

 

Imprimer De restaurantformules

Info horaires