Proeverijen

U bezoekt La Coupole en u wilt uw dag aangenamer maken door een aantal lekkere producten te proeven? Maak kennis met onze proeverijen van streekproducten, een lekker hapje is bij al onze bezoeken, restaurantformules of themadagen verkrijgbaar.

Optie A:3D-voorstelling Planetarium + lunch + ontdekkingsbezoek

Optie B: Bezoek aan het Historisch Centrum + lunch + ontdekkingsbezoek

Optie C: Bezoek aan het Historisch Centrum + 3D-voorstelling Planetarium + lunch + ontdekkingsbezoek

De boerderij van "La Mère Miche"


Vanaf 1999 is dit familiebedrijf begonnen met de productie van eendenleverpaté; de eenden worden op traditionele wijze gevoederd met hele maïs en tarwe. Zij worden vanaf het begin in vrijheid gekweekt en daarna vetgemest in de weide. U maakt kennis met de kwekerij en de ruimtes en kunt daarna de producten van de boerderij (eendenleverpaté, terrines, eendenborst, rillettes..) proeven.


Tarief optie A :
 € 32.00
Tarief optie B : € 34.00
Tarief optie C : € 40.50

De Geneugten van de bodem met "ISNOR" - Nieuw


In een tuin aan de oevers van het moeras of in de kroeg "La Baguernette" waar u het hele jaar door streekgerechten kunt proeven.
Bloemkoolcake, biertaart, terrine van speenvarken, worteltaart, wafels, jenever van Houlle*, peperkoek, ambachtelijk applesap ...
Verschillende formules mogelijk : zoet, zout of zoet en zout.
Profiteer ervan en kom onze Vlaamse spellen testen en ontdek het moeras.


Tarief optie A :
 € 35.00
Tarief optie B : € 37.00
Tarief optie C : € 43.50
* Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, consumeer met mate.

Brasserie Bracine


Bezoek aan de "Brasserie du Pays Flamand" in Blaringhem. We zijn trots op onze afkomst en op onze streek en welk product kan de gezelligheid van de mensen van het noorden nu beter illustreren dan het ambachtelijke bier*? Onze productielocatie is rijk aan geschiedenis, want wij zijn gevestigd in de vroegere lokalen van een stokerij. We zijn er bijzonder trots op dat we deze muren weer nieuw leven hebben ingeblazen. Wij bieden u dan ook uitleg over de vervaardiging van onze bieren, een bezoek aan onze installaties en u kunt onze producten proeven en kopen.


Tarief optie A :
 € 32.00
Tarief optie B : € 34.00
Tarief optie C : € 40.50
* Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, consumeer met mate.

Imprimer Proeverijen

Info horaires