Openingstijden en diensten

Openingstijden en diensten

La Coupole is het hele jaar elke dag permanent geopend van 9.00 tot 17.30 uur van september tot maart, van 9.00 tot 18.00 uur van april tot juni en van 9.00 tot 19.00 uur in juli en augustus.

Gemiddelde duur van het bezoek: 2.30 uur

Uitzonderlijke sluiting: 11 april, 25 december en 1 januari.

Jaarlijkse sluiting: van 6 tot 19 januari 2019.

 

Voor het comfort van de bezoekers zijn alle zalen voorzien van stoelen om even op uit te rusten. Gelieve warme kleding mee te nemen voor in de ondergrondse tunnels (er zijn enkele fleece golven gratis ter beschikking). Onder de koepel, waar het grootste deel van het bezoek zich afspeelt, wordt de ruimte verwarmd tot een temperatuur van 19°C. De hostesses waken er voortdurend over dat het bezoek goed verloopt. Het gehele museumparcours van La Coupole is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Services

AudiotourCafeteriaWinkel van La Coupole

Audiotours

Het bezoek verloopt met behulp van koptelefoons met audiotours via infrarood zodat u het parcours op uw eigen tempo kunt afleggen. De commentaren die via de koptelefoons klinken zijn in hun geheel vertaald in de taal van de bezoeker (Frans, Engels, Nederlands, Duits); gebruiksvriendelijk en aangepast voor slechthorenden. Aan elke bezoeker wordt gratis een koptelefoon uitgereikt.

Winkel en cafetaria

In het receptiegebouw biedt onze winkel u een selectie van unieke artikelen en boeken aan in de afdelingen "boekhandel","souvenirs" en "regionale producten". U kunt ook cadeaubonnen kopen van La Coupole. Er zijn verfrissingen, warme dranken, broodjes of warme snacks verkrijgbaar in de gezellige omgeving van de speciaal ingerichte cafetaria.

Picknickplaats

Er is een picknickplaats met tafels en banken in een groene omgeving tegenover de koepel van La Coupole

Imprimer Openingstijden en diensten

Info horaires